muratorplus.p.biznes-polska.pl
AAA

Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.

Numer ogłoszenia: 16354286 archiwalne zobacz branże
Kategoria ogłoszenia:przetarg - Polska
Data dodania oferty:2018-11-14
Przedmiot ogłoszenia:Usługa cateringowa
Organizator:Centrum Usług Wspólnych w Mikołowie
Adres: ul. Karola Miarki 9, 43-190 Mikołów
Województwo / powiat: śląskie, pow. mikołowski
Państwo: Polska
E-mail:
Strona www:https://bazakonkurencyjnosci.funduszeeuropejskie.gov.pl
Opis:Usługa cateringowa w zakresie przygotowywania i wydawania ciepłych posiłków dla uczestników Centrum Integracji Społecznej w Mikołowie, w tym w ramach projektu: ,,Program wsparcia społeczności lokalnych" współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego nr wniosku WND-RPSL.09.01.01-24-003G/18
Skrócony opis przedmiotu zamówienia
Usługa cateringowa w zakresie przygotowywania i wydawania ciepłych posiłków dla uczestników Centrum Integracji Społecznej w Mikołowie, w tym w ramach projektu: ,,Program wsparcia społeczności lokalnych" współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego nr wniosku WND-RPSL.09.01.01-24-003G/18
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 5.
Cel zamówienia
Wybór wykonawcy do świadczenia usługi cateringowej.
Przedmiot zamówienia
Usługa cateringowa w zakresie przygotowywania i wydawania ciepłych posiłków dla uczestników Centrum Integracji Społecznej w Mikołowie, w tym w ramach projektu: ,,Program wsparcia społeczności lokalnych" współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego nr wniosku WND-RPSL.09.01.01-24-003G/18
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 5.
Wszelkie informacje o zamówienia znajdują się na stronie internetowej: http://cuwmikolow.bip.net.pl/?a=141.
Miejsce i termin składania ofert: Termin składania ofert
do dnia 22-11-2018
Miejsce i sposób składania ofert
Ofertę (na formularzu stanowiącym załącznik nr 1.1) należy złożyć w siedzibie Zamawiającego przy ul. Karola Miarki 9 w Mikołowie - pokój nr 3 - SEKRETARIAT do dnia 22.11.2018r. do godziny 10.00, w przypadku przesyłek pocztowych należy je nadać na adres Zamawiającego z odpowiednim wyprzedzeniem - liczy się data i godz. doręczenia przesyłki Zamawiającemu.
Ofertę należy złożyć w zamkniętej kopercie, w siedzibie Zamawiającego i oznakować w następujący sposób:
Centrum Usług Wspólnych w Mikołowie
ul. Karola Miarki 9, 43-190 Mikołów
,,Usługa cateringowa w zakresie przygotowywania i wydawania ciepłych posiłków dla uczestników Centrum Integracji Społecznej w Mikołowie, w tym w ramach projektu: ,,Program wsparcia społeczności lokalnych" współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego nr wniosku WND-RPSL.09.01.01-24-003G/18
nr sprawy: CUW/PNUS/15/2018/CIS"
Nie otwierać przed 22.11.2018r. godz. 10.05
i opatrzyć nazwą i dokładnym adresem Wykonawcy.
Brak minimalnego oznaczenia ,,Oferta CUW/PNUS/15/2018/CIS" może spowodować otwarcie koperty przed upływem terminu otwarcia ofert (jak zwykłej korespondencji), czego konsekwencje obciążą wykonawcę.
Termin składania:2018-11-22
Miejsce i termin realizacji:Miejsce realizacji zamówienia
Województwo: śląskie Powiat: mikołowski Miejscowość: Mikołów
Harmonogram realizacji zamówienia
Od dnia podpisania umowy, nie wcześniej jednak niż od 01.12.2018r do 31.12.2019 r.
Wymagania:Pytania i wyjaśnienia
Brak pytań i wyjaśnień
Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności
Wykonawca gwarantuje, że dostarczane produkty spełniają wymagania określone w obowiązujących w tym zakresie przepisach prawa, a w szczególności w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.).
Wykonawca zapewni właściwą jakość przygotowywanych posiłków z uwzględnieniem wymogów ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz przepisów ustawy o Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Wykonawca zobowiązany jest przez czas realizacji niniejszej umowy posiadać decyzję właściwego inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu do przygotowywania w nim posiłków w zbiorowym żywieniu. Brak tej decyzji, zdezaktualizowanie bądź jakiekolwiek ograniczenia w wykonywaniu zbiorowego żywienia wydane przez właściwego inspektora sanitarnego stanowią podstawę do rozwiązania umowy w trybie natychmiastowym z winy wykonawcy.
Potencjał techniczny
Wykonawca przygotuje posiłki w obiekcie dopuszczonym przez właściwego inspektora sanitarnego do produkcji posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia oraz wydaje je uprawnionym osobom.
Wykonawca jest zobowiązany do zapewnienia sali umożliwiającej spożycie gorącego posiłku przez grupę maksymalnie 30 uczestników CIS w miejscu do którego uczestnicy będą mogli dojść pieszo z siedziby Zamawiającego w ciągu 15 min.
Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Wykonawca powinien dysponować zatrudnionym personelem, który w ciągu ostatnich 6 miesięcy przed upływem składania ofert zaangażowany był w wykonanie co najmniej jednej usługi, której przedmiotem zamówienia było/jest przygotowywanie i wydawanie w punkcie żywienia min. 600 gorących posiłków dla grupy co najmniej 15 osób.
Warunki zmiany umowy
Zamawiający nie przewiduje zmian w umowie.
Lista dokumentów/oświadczeń wymaganych od Wykonawcy
Załącznik nr 1 - formularz oferty
Do oferty każdy wykonawca musi dołączyć aktualne na dzień składania ofert oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu oraz oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu z postępowania stanowiące załącznik nr 3 i 3A. Informacje zawarte w oświadczeniach będą stanowić wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu
Zamówienia uzupełniające
Nie przewidujemy.
Uwagi:Kryteria oceny i opis sposobu przyznawania punktacji
Opis kryteriów, którymi zamawiający będzie się kierował przy wyborze oferty, wraz z podaniem wag tych kryteriów i sposobu oceny ofert:
-Łączna cena oferty brutto - 60 pkt. = 60%
o Doświadczenie kelnera - 5 pkt. = 5%
o zatrudnienie do realizacji przedmiotu zamówienie jednej osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności - 20 pkt. = 20%
o zaangażowanie do realizacji przedmiotu zamówienia 2 osób zatrudnionych na stanowisku kucharz/kelner, na podstawie umowy o pracę - 15 pkt. = 15%
Przy ocenie kryterium ,,Cena" zostanie wykorzystany wzór:
Cena najniższa z ważnych ofert / Cena badanej oferty x 60 pkt
Maksymalna ilość punktów, jaką może uzyskać oferta w kryterium ,,Cena" wynosi 60 pkt
Doświadczenie kelnera (liczba wydanych przez zatrudniony personel porcji posiłków przy obsłudze grupy min. 15 osobowej w ostatnich 6 miesiącach): 5 pkt
Ilość wydanych porcji posiłków:
0 pkt - 600 do 999 wydanych posiłków
2 pkt - 1000 do 2999 wydanych posiłków
5 pkt - 3000 i więcej wydanych posiłków
Niewskazanie ilości wydanych posiłków lub wskazanie mniej niż 600 wydanych posiłków będzie równoznaczne z odrzuceniem oferty.
W tym kryterium można uzyskać maksymalnie 5 punktów nawet jeżeli wskazana ilość wydanych posiłków będzie większa od 3000.
Zaangażowanie do realizacji przedmiotu zamówienia minimum jednej osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności:
20 pkt = 20%
Jeżeli Wykonawca wskaże, że zaangażuje do realizacji przedmiotu zamówienia minimum jedną osobę (którą zatrudnia) z orzeczeniem o niepełnosprawności otrzyma 20 pkt.
Jeżeli Wykonawca wskaże, że nie zaangażuje do realizacji przedmiotu zamówienia minimum jednej osoby (którą zatrudnia) z orzeczeniem o niepełnosprawności otrzyma 0 pkt.
Zaangażowanie do realizacji przedmiotu zamówienia 2 osób zatrudnionych na stanowisku kucharz/kelner, na podstawie umowy o pracę - 15 pkt. = 15%
Jeżeli Wykonawca wskaże, że zaangażuje do realizacji zamówienia 2 osoby zatrudnione na stanowisku kucharz/kelner na podstawie umowy o pracę otrzyma 15 pkt.
Jeżeli Wykonawca wskaże, że nie zaangażuje do realizacji zamówienia 2 osób zatrudnionych na stanowisku kucharz/kelner na podstawie umowy o pracę otrzyma 0 pkt.
Punktacja wg wzoru:
CN / CO x 60 + pkt za doświadczenie kelnera
+ pkt za zaangażowanie osoby z orzeczeniem
+ pkt za zaangażowanie do realizacji przedmiotu zamówienia 2 osób zatrudnionych na stanowisku kucharz/kelner
o wyjaśnienia: CN - cena z najniższą ceną; CO - cena z oferty badanej
Oferta może uzyskać maksymalnie 100 pkt. (60 pkt za cenę i 5 pkt za doświadczenie kelnera, 20 pkt za zaangażowanie osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności oraz 15 pkt za zaangażowanie do realizacji przedmiotu zamówienia 2 osób zatrudnionych na podstawie umowy o pracę na stanowisku kucharz/kelner)
Ilość punktów zostanie wyliczona i zaokrąglona do dwóch miejsc po przecinku.
Wykluczenia
Dotyczące przesłanek wykluczenia wykonawcy, o których mowa w art. 24 ust. 1 pkt 12-22 ustawy PZP
Zamawiający - Beneficjent
Nazwa
GMINA MIKOŁÓW
Adres
rynek Rynek 16
43-190 Mikołów
śląskie , mikołowski
Numer telefonu
32 32 48 462
Fax
32 32 48 400
NIP
6351805347
Tytuł projektu
Program wsparcia społeczności lokalnych
Numer projektu
RPSL.09.01.01-24-003G/18-00
Kontakt:Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia
Wszelkie oświadczenia, wnioski, zawiadomienia i informacje Zamawiający oraz Wykonawcy mogą przekazywać będą za pomocą faksu nr 32 226-01-69 lub drogą elektroniczną zamowienia@cuw.mikolow.eu
Kod CPV:55520000-1
Numer dokumentu:1149316, CUW/PNUS/15/2018/CIS
Źródło: Internet i własne
Załączniki: