Kategoria ogłoszenia: | przetarg zapytanie ofertowe - Polska |
---|---|
Data dodania oferty: | 2017-04-26 |
Przedmiot ogłoszenia: | Zapewnienie cateringu |
Organizator: | Urząd Marszałkowski Województwa Kujawsko-Pomorskiego |
Adres: | Plac Teatralny 2, 87-100 Toruń |
Województwo / powiat: |
kujawsko-pomorskie, pow. Toruń |
Państwo: | Polska |
E-mail: | eksport@kujawsko-pomorskie.pl |
Opis: | zapewnienie cateringu Opis przedmiotu oraz zakres zapytania: Zapytanie ofertowe dotyczy realizacji usługi cateringu (obejmującej przygotowanie i zaserwowanie potraw w formie stołu szwedzkiego oraz zapewnienie obsługi kelnerskiej) według szczegółowego opisu przedmiotu zapytania określonego w załączniku nr 1 do niniejszego zapytania. Wykonawca winien złożyć ofertę (załącznik nr 2) na realizację usługi podczas 2 spotkań (1 seminarium i 1 konferencji) organizowanych w siedzibie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Kujawsko-Pomorskiego w Toruniu. Przewidywana liczba uczestników konferencji, która odbędzie się w dniu 16 maja br. wyniesie nie więcej niż 100 osób, natomiast liczba uczestników seminarium zaplanowanego na dzień 30 maja br. wyniesie nie więcej niż 30 osób (o ostatecznej liczbie uczestników każdego wydarzenia Zamawiający poinformuję Wykonawcę najpóźniej 1 dzień roboczy przed każdym planowanym wydarzeniem). Przybliżony czas trwania każdego ze spotkań 8:00 -15:00. |
Miejsce i termin składania ofert: |
Oferty należy przesłać elektronicznie na adres e-mail: eksport@kujawsko-pomorskie.pl. Termin składania ofert upływa 5 maja 2017 r. godzina 11:00. Oferty przesłane lub doręczone po wskazanym terminie nie będą rozpatrywane. Decydujące znaczenie dla oceny zachowania powyższego terminu ma data wpływu oferty do Zamawiającego. |
Termin składania: | 2017-05-05 |
Miejsce i termin realizacji: | Termin i miejsce realizacji przedmiotu zamówienia: 16 maja 2017 r. (w godz. 08.00-15.00), Urząd Marszałkowski Województwa Kujawsko- Pomorskiego, Plac Teatralny 2, 87-100 Toruń, sala Patio (I p.) 30 maja 2017 r. (w godz. 08.00-15.00), Urząd Marszałkowski Województwa Kujawsko- Pomorskiego, Plac Teatralny 2, 87-100 Toruń, sala 308 (II p.) |
Wymagania: | Modyfikacja treści zapytania ofertowego. W uzasadnionych przypadkach Zamawiający może przed upływem terminu składania ofert zmodyfikować zapytanie ofertowe. W takim przypadku zmienione zapytanie ofertowe zostanie przekazane niezwłocznie tym Wykonawcom, którym przekazano pierwotne zapytanie oraz podane do publicznej wiadomości. Jeżeli w wyniku zmiany zapytania ofertowego niezbędny będzie dodatkowy czas na przygotowanie nowej oferty lub wprowadzenie zmian w ofercie pierwotnej, Zamawiający przedłuży termin składania ofert. VI. Opis sposobu przygotowania ofert - instrukcja dla oferentów. Oferta powinna być sporządzona wg wzoru formularza ofertowego stanowiącego załącznik nr 2 do niniejszego ogłoszenia. W cenie usługi cateringowej zawiera się koszt transportu, naczyń (termosy/podgrzewacze, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.) oraz odbiór zużytych naczyń po zakończeniu spotkania. Oferta oraz załącznik składany przez Wykonawców w toku postępowania powinny być podpisane oraz opieczętowane przez osobę/osoby upoważnione do składania oświadczeń woli w imieniu wykonawcy, zgodnie z zasadą reprezentacyjności wynikającą z postanowień odpowiednich przepisów prawnych. Oferta winna być sporządzona w języku polskim na komputerze, maszynie do pisania lub czytelnym pismem ręcznym. Oferta winna zawierać gramaturę proponowanych dań. Wszystkie zmiany i skreślenia (poprawienia własnej pomyłki) dokonane w ofercie muszą zostać zaparafowane (podpisane) przez Wykonawcę, wraz z pieczątką. Oferent ponosi wszelkie koszty związane z przygotowaniem i złożeniem oferty. Oferent może wprowadzić zmiany lub wycofać złożoną przez siebie ofertę pod warunkiem, że Zamawiający otrzyma pisemne powiadomienie o wprowadzeniu zmian lub wycofaniu oferty, przed upływem terminu składania ofert. Opis warunków udziału w postępowaniu oraz sposób dokonywania oceny spełnienia tych warunków. O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać Wykonawcy, którzy: 1. są uprawnieni do wykonywania określonej działalności 2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie, a także potencjał techniczny, 3. znajdują się w sytuacji finansowej i ekonomicznej zapewniającej prawidłowe i terminowe wykonanie zamówienia, 4. nie otwarto ich likwidacji, ani nie ogłoszono upadłości, 5. nie orzeczono wobec nich zakazu ubiegania się o zamówienie, 6. złożą ważną ofertę w terminie wyznaczonym do składania ofert (szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - zał. nr 1, formularz ofertowy- załącznik nr 2, oświadczenie Wnioskodawcy - załącznik nr 3) Zamawiający dokona sprawdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu poprzez zastosowanie kryterium spełnia - nie spełnia, weryfikując, czy oferta została złożona na formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszego zapytania oraz czy zostało załączone oświadczenie Wykonawcy stanowiące załącznik nr 3 (weryfikacja formalna oferty, w tym jej kompletności i zgodności z załączonymi wzorami). Brak któregokolwiek z wymaganych dokumentów lub załączenie ich w niewłaściwej formie lub niezgodnie z określonymi wymaganiami będzie skutkowało wykluczeniem Wykonawcy z udziału w postępowaniu. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych. |
Uwagi: | Opis kryteriów, którymi Zamawiający będzie kierował się przy wyborze najkorzystniejszej oferty. Wymagane doświadczenie: Wykonawca powinien udokumentować wykonanie w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej 3 zamówień, odpowiadających swoim rodzajem ww. przedmiotowi zapytania - załącznik nr 3. Ocena ofert zostanie przeprowadzona w oparciu o następujące kryteria oraz ich wagę: cena przedmiotu zamówienia - 60%, atrakcyjność oferty (zaproponowany asortyment i jego urozmaicenie) - 40%, Sposób obliczenia punktów w kryterium cena: cena jednostkowa najniższej złożonej oferty PC =------------------------- !------- --------- x 100 x 60% cena badanej oferty PC oznacza ilość punktów w kryterium cena. Sposób obliczenia punktów w kryterium asortyment (punkty od 1-10): ilość punktów badanej oferty Pj = x 100 pkt x 40% ilość punktów oferty z największą ilością punktów Sposób przyznawania punktów i dokonywania oceny: - zaproponowany asortyment i jego urozmaicenie w ramach usługi cateringowej (zupa, drugie danie, kanapki, ciasta i napoje). Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która uzyska najwyższą ilość punktów (suma punktów) w kryteriach cena i jakość. W przypadku, jeśli dwóch tub więcej wykonawców złoży oferty o takiej samej cenie, Zamawiający wezwie tych Wykonawców do złożenia w określonym terminie ofert dodatkowych. Wykonawcy składający oferty dodatkowe nie mogą oferować cen wyższych niż w pierwotnie złożonych ofertach. Po rozstrzygnięciu zapytania ofertowego zawarta zostanie pomiędzy stronami umowa w sprawie udzielenia zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo do pozostawienia postępowania bez rozstrzygnięcia bez podania przyczyn. |
Źródło: | Internet i własne |
Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.